torstai 5. kesäkuuta 2014

Yleisiä ohjeita

Aloita kesäkuun alusta juhannukseen 20.6.2014 asti joka päivä yksi uusi neule-/virkkausprojekti ja saata jokainen loppuun heinäkuun loppuun mennessä! Onnistuuko 20 projektin kanssa taistelu?!
Lähde mukaan kokeilemaan omia rajojasi ja kannustamaan muita mukaanlähteviä. Nyt saa luvallisesti potea startitista, eikä ufojen määrän pitäisi kuitenkaan lisääntyä, mikäli kaikki onnistuu. Parhaiten tämä luultavasti onnistuu niiltä, joilla to-do-lista on kilometrin pituinen, ja joille ei tuota minkäänlaisia henkisiä paineita pitää kesken yht’aikaa miljoonaa projektia. Mutta ehkä tätä kokeilee myös joku sellainenkin, joka normaalisti tekee vain yhtä projektia kerrallaan?
Vuonna 2014 (kuten edellisInäkin) on kaksi sarjaa: 
a) sukka-KYH, jossa tavoitellaan päivittäin uuden sukkaparin aloitusta 
b) yleinen KYH, jossa vain taivas on kattona ja mielikuvitus rajana!
Rajoituksia: sukkapari katsotaan yhdeksi projektiksi, samoin lapaset. Loppuun saatettujen projektien pitää olla samat kuin KYH-aikana aloitetut, eli et voi aloittaa uutta ja saattaa loppuun “tilalle” vanhaa ufoa. Vinkki: ehkä ei kannata aloittaa joka päivä sängynpeiteprojektia…
Lisäohjeita: jos jonain päivänä startiitti oikein riehuu, voit halutessasi siirtää jonkin aloituksen toisen päivän “tilille”! Et siis putoa tempauksesta kesken kaiken, vaikka jonain päivänä aloitus jäisikin väliin, koska aloitusten lukumäärä on ratkaiseva! Heinäkuun lopussa lasketaan onnistumisprosentti lopetetut projektit/20.
Langan kerimistä vyyhdiltä kerälle ei vielä lasketa projektin aloitukseksi. Sen sijaan mallitilkun neulominen voidaan sellaiseksi lukea, mikäli vakavamielisesti näin projektisi aloitat. Pääasia on pitää hauskaa ja nauttia neulomisesta/virkkaamisesta!
Tämän vuoden erikoisuus on, että projektiksi voi ottaa vanhan UFOn loppuunsaattamisen.
Tässä lisävinkkejä niin ensikertalaisille kuin konkareillekin:
tempauksen tarkoituksena on ensisijaisesti hauskanpito neulomiseen/virkkaamiseen liittyen ja siitä nauttien. Sääntöjä ei ole paljon ja tarvittaessa niitäkin voi henkilökohtaisesti määritellä uudelleen. Älä siis stressaannu - oikeastaan mistään KYHiin liittyvästä! Jos joka päivä jonkin projektin aloittaminen tuottaa ongelmia, niin aloita vaikka viimeisenä päivänä ne 19 puuttuvaa. Tai jos startitis oikein riehuu ja to-do-listasi aikaansaa priorisointiongelmia, niin aloita kaikki 20 ekana päivänä. Up yours!
Jokainen saa valita projektinsa suuruusluokan ihan itse. Kukaan ei katso paheksuen, vaikka päättäisit tehdä kokoluokkaa nukkekodintekstiilit olevia töitä. Kokonaisen sängynpeiton saa ottaa yhtenä projektina, jos niin haluat. Tai jos mieluummin otat jokaisen tilkun omaksi projektikseen, sekin käy. Yleensä sukka**pari** on katsottu yhdeksi projektiksi, mutta jos perheessäsi on yksijalkaisia sukankäyttäjiä, niin teet sitten yksittäisiä sukkia. :)
Tsemppiä tempaukseen, nautitaan kesästä, valosta ja lämmöstä, sekä upeasta harrastuksestamme!

1 kommentti:

  1. Kiitos :) Löysinkin jo Ravelryn ryhmän ja säännöt ;)

    VastaaPoista